Kundereferanser

Vi jobber med Norges beste salonger. Vårt mål er å sørge for at salongene tjener mer og reduserer kostnader. Her er et utvalg av kunder som er blitt helt rå på bruk av digitale verktøy og som skaper verdi for sine kunder og salongen gjennom bruk av Fixit.

KUNDER

Tango og Vox velger Fixit!

Frisørkjeden Tango og Vox Hair Concept har signert en 5 års avtale med Fixit, som innebærer at partene tar et ytterligere steg videre i den teknologiske utviklingen av bransjen!

Les mer
KUNDER
Gavekort

Solgte gavekort for en halv million på én måned

Topp til Tå Velvære ligger sentralt plassert på Bryne, og er en av Jærens eldste og største salonger. Til tross for at de har vært i gamet i mange år, er de ikke redd for å fornye seg og prøve nye løsninger. Nå er de en av Fixit-salongene som selger mest gavekort, og det drar de nytte av.

Les mer
Gavekort
MARKEDSFØRING

Setter av én dag i uken til markedsføring

På Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk setter de av en hel dag til markedsføring, gjennom facebook-annonsering og Instagram. De har en tydelig profil med gjennomtenkte fargevalg, som de bruker på sine gavekort, uniformer og farger i salongen.

Les mer
MARKEDSFØRING
Digitalisering

– Vi sparer tid med digitale verktøy

Kristin Blytt Davidsen, administrerende direktør for salongene Ramsvik og Ramm, har skapt suksess ved å ta i bruk digitale verktøy for timebestilling. Salongene var blant de aller første som tok i bruk Fixit-appen, da den ble lansert for åtte år siden. Å henge med på den digitale utviklingen har gitt et stort fortrinn.

Les mer
Digitalisering

Mer om vår pakkeløsning

Les mer