Kundereferanser

Vi jobber med Norges beste salonger. Vårt mål er å sørge for at salongene tjener mer og reduserer kostnader. Her er et utvalg av kunder som er blitt helt rå på bruk av digitale verktøy og som skaper verdi for sine kunder og salongen gjennom bruk av Fixit.
Salongdrift

Slik får du effektiv salongdrift

God lagerstyring og produktflyt er viktig for alle salonger, også for Hairport Frisør kjeden. For å holde god oversikt på sine 19 salonger er de en aktiv bruker av Fixit produktkatalog, som gir dem effektiv lagerstyring tvers av salongene og oppdatert informasjon fra leverandører.

Les mer
Salongdrift
Salg

Slik øker du mersalg på produkter og behandlinger

70% av kundene til Ramsvik frisør- og hudpleiesalong i Solheimsviken mottar personlige anbefalinger på produkter og behandlinger fra sin frisør og hudpleier. Dette gir økt salg for salongen, men også en unik opplevelse for kundene med personlig råd og oppfølging. Se hvorfor daglig leder Miriam Seim mener Fixit Kundebehandler er viktig.

Les mer
Salg
Gavekort

Solgte gavekort for en halv million på én måned

Topp til Tå Velvære ligger sentralt plassert på Bryne, og er en av Jærens eldste og største salonger. Til tross for at de har vært i gamet i mange år, er de ikke redd for å fornye seg og prøve nye løsninger. Nå er de en av Fixit-salongene som selger mest gavekort, og det drar de nytte av.

Les mer
Gavekort
LEDELSE

Involverer de ansatte i salongens nøkkeltall

Glød Fredrikstad, Glød Lillestrøm og Amok på Tøyen er tre nydelige salonger som alle tilbyr frisør- og velværebehandlinger. Eier, Therese Kjellvik, har skapt en egen kultur i sine salonger ved å være åpen og inkluderende rundt salongens økonomi gjennom nøkkeltallsrapporter. Slik har hun bygget et faglig miljø som gir de ansatte et felleskap og eierskap som motiverer.

Les mer
LEDELSE
KUNDER

Topp til Tå 35 år!

I 1987 startet det som nå er Jærens største og eldste salong: Topp til Tå. Vi gratulerer med 35 år i bransjen! Her er en kort oppsummering i hvordan de har lykkes og hvilke digitale verktøy de benytter i dag for å bedre hverdagen i salongen

Les mer
KUNDER
Kurs

Bransjetreff i nydelige Ras Al Khaimah!

Etter to lange år fikk vi endelig luft under vingene igjen. Vi kan ikke beskrive hvor fantastisk det var å kunne ta med våre flotte kunder og gode bransjevenner ut på tur til det store utland igjen og til Fixit Premium Partner Konferansen 2022. Denne gang gikk turen til Emiratene og Ras Al Khaimah, 22.–28. april 2022, en reise full av nye opplevelser på et fantastisk sted.

Les mer
Kurs
KUNDER

Tango og Vox velger Fixit!

Frisørkjeden Tango og Vox Hair Concept har signert en 5 års avtale med Fixit, som innebærer at partene tar et ytterligere steg videre i den teknologiske utviklingen av bransjen!

Les mer
KUNDER
MARKEDSFØRING

Setter av én dag i uken til markedsføring

På Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk setter de av en hel dag til markedsføring, gjennom facebook-annonsering og Instagram. De har en tydelig profil med gjennomtenkte fargevalg, som de bruker på sine gavekort, uniformer og farger i salongen.

Les mer
MARKEDSFØRING
Digitalisering

– Vi sparer tid med digitale verktøy

Kristin Blytt Davidsen, administrerende direktør for salongene Ramsvik og Ramm, har skapt suksess ved å ta i bruk digitale verktøy for timebestilling. Salongene var blant de aller første som tok i bruk Fixit-appen, da den ble lansert for åtte år siden. Å henge med på den digitale utviklingen har gitt et stort fortrinn.

Les mer
Digitalisering
Våre løsninger