Tommy H. Hanssen (t.v.) og Kai H. Ytredal representerer Tango og Vox, som får Fixit som sin nye dataleverandør.

Tango og Vox Hair Concept velger Fixit

15.08.2020 signerte Frisørkjeden Tango og Vox Hair Concept en 5 års avtale med Fixit, som innebærer at partene med dette tar ytterligere steg videre i den teknologiske utviklingen av bransjen. Med dette blir Tango og Vox Fixit sin største kunde i Norge.

Fremst i klassen

Tango og Vox sin visjon er å være «fremst i klassen» på å utvikle systemer og unytte ny teknologi for å optimalisere driftsresultat for sine salonger. Fixit er en leverandør som leverer unike, innovative og smarte løsninger for å gi salongene maksimalt utbytte på hele spekteret av salongdrift; blant annet varebestilling og regnskap, men ikke minst salg og kommunikasjon ut mot sluttkunde. Avtalen innebærer at Fixit gjør ytterligere utvikling og forbedringer som partene i fellesskap har blitt enige om.

- Både Tango, Vox og Fixit har et felles mål om å bidra til gode bransjeløsninger som gir en mest mulig effektiv salongdrift, fantastiske brukeropplevelser og kjøpsmuligheter for alle salongenes kunder. Slik får vi et økosystem som gir høy avkastning for salongene, forklarer administrerende direktør i Vitec Fixit Systemer AS, Tom Furnes.

Spare penger på automatisering

Tango og Vox er blant Norges ledende frisørkonsepter, som ønsker å skape et konkurransefortrinn ved å velge den beste teknologiske løsningen på markedet.

– Fixit har over tid utviklet mange gode løsninger som vi ikke har i dag, og som vi opplever som fremtidsrettet og viktig for bransjen. Dette gjelder spesielt innenfor digitale løsninger og integrasjon mot vareflyt, regnskap og lønn, hvor vi har en klar ambisjon å være i førersetet i bransjen, skriver Tommy H. Hanssen daglig leder i Vox Hair Concept AS.

For Vox og Tango vil behandling av varebestilling, varebeholdning, pakkseddel og fakturabehandling skje automatisk gjennom en API-løsning. Denne løsningen sikrer Vox og Tango dataflyt mellom leverandør, salong og sluttkunde, på en nyskapende måte!

– Vi er enormt stolt og glad over at Tango og Vox vil være med på en helhetlig teknologisk satsing, og ta et sterkt veivalg for framtiden, avslutter Tom Furnes.


Kontaktinformasjon:
Tom-Arne Furnes
Adm. dir. Vitec Fixit Systemer AS
Mobil: 995 23 100
E-post: tom@fixit.no

Tommy H. Hanssen
Daglig leder VOX Hair Concept AS
Mobil: 901 47 755
E-post: tommy@vox-hairconcept.no

Kai H. Ytredal
Daglig leder Frisørkjeden Tango Norge AS
Mobil: 900 46 364
E-post: kai@tango.no

 

Fakta om Vitec Fixit Systemer AS

  • Merkevaren Fixit eies av Vitec Fixit Systemer AS, lokalisert i Bergen
  • Fixit leverer kasse- og kommunikasjonsløsninger til salonger i hele Norge
  • Fixit har over 900 salongkunder
  • Fixit leverer timebestilling gjennom appen Fixit Timebestilling og plattformen Fixit.no

 

Fakta om Vox Hair Concept AS og Tango Frisørkjede

  • Tango er Norges en av Norges største frisørkjeder, med 29 salonger per dags dato.
  • Tango og Vox har sin administrasjon og hovedkontor i Porsgrunn, hvor det også er etablert en egen frisørskole, Tango Akademiet.
  • Vox er et konsept for frittstående salonger som tilbyr sine medlemmer en rekke fordeler tilknyttet innkjøp, kampanjer/kampanjemateriell, TV Skjermpublisering, dataløsninger, intranett m.m.
  • Vox har i per dags dato 78 medlemmer, fordelt på 71 salonger.