En smart investering for sunn salongdrift

Med Fixit i salongen får du mer tid til det du elsker – faget og kundene dine. Vi viser deg hvordan salongen får flere kunder og økt omsetning med gode digitale verktøy. Et komplett system for barbershop, frisør-, hudpleie- og velværesalonger.

Flere timebestillinger

Fixit er kjent for rask og enkel timebestilling for dine kunder. Kundene vil elske å booke timer med Fixit-appen!

Les mer

Bedre økonomi

Få enklere regnskap, bedre oversikt over salongens økonomi og gode verktøy for effektiv og sunn salongdrift.

Les mer

Effektiv lagerstyring

Spar tid og penger med digital varebestilling, effektiv lagerstyring og oppdatert produktinformasjon fra leverandørene til din nettbutikk.

Les mer

Økt salg

Vi har løsningene salongen trenger for å øke salget på tjenester og produkter i salongen og mellom salongbesøkene.

Les mer

Synlig markedsføring

Gjør salongen din synlig for nye og eksisterende kunder. Vi tilbyr hjemmesideløsning, digital markedsføring og SMS-tjenester.

Les mer

Personlige anbefalinger

Fixit her et eget verktøy der du kan gi kundene dine personlig anbefalinger av produkter og behandlinger mellom salongbesøkene rett på mobilen.

Les mer

Bransjerapport 2022

Se hvordan bransjen klarte seg i 2022. Last ned gratis rapport med nøkkeltall fra i perioden 2019 til 2022 som omhandler annet inflasjon, strømkrise, utvikling i resultater og lønn.

Les mer og last ned rapport

Slik lager du Instagram Reels

Video på sosiale medier er kommet for å bli! Se hvordan du enkelt kan lage Instagram Reels for å markedsføre behandlinger og øke antall følgere.

Les artikkelen

Kurs og bransjetreff

Å dele kunnskap og blir inspirert av hverandre er utrolig verdifult, derfor tilrettelegger vi landets største bransjetreff. Våre konferanser brukes som møteplass hvor salongeiere og daglig ledere åpent kan dele erfaringer og tips til effektiv salongdrift.

Fortsett å utvikle deg

Produktleverandørene er med

Fixit hjelper salonger og produktleverandører til å samarbeide bedre. Gjennom Fixit bestiller du varer på nett – direkte fra leverandøren. Med superenkelt varemottak og varsler når varelageret må etterfylles, frigjør du tid til at salong og leverandør kan fokusere på produktopplæring og salgstrening.

Få tid til produktopplæring

Din guide til effektiv salongdrift

Ønsker du en mer lønnsom salong? Vi gir deg nyttige råd innen økonomi, markedsføring og drift av din salong.

Les mer på bloggen vår

Samfunnsansvar og bærekraft

Vi kjenner alle på at vi ønsker å hjelpe og vise solidaritet for mennesker på flukt. Sammen med norske frisør- og velværesalonger inviterer vi kunder til å støtte innsamlingsaksjonen «Alltid sammen» der deres bidrag øremerkes i sin helhet til Flyktninghjelpens humanitære arbeid i Ukraina og nabolandene.

Et lite klikk har stor effekt

14 tips til kostnadskutt

Finn ut hvordan du og din salong kan øke lønnsomheten og tenke smart. Her får du konkrete tips til smarte kostnadskutt og bedre likviditet for din salong.

Les artikkelen

Hvordan du lager en fengende Instagram-bio

Instagrammen din er endelig oppe og går, du har opprettet et brukernavn som gjør det enkelt å finne deg og du har lagt inn lenke til din bookingside. Hva skriver du egentlig i bio-en din, og hvordan får du den til å skille seg ut?

Les artikkelen

Lurer du på noe?

Vi er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål, enten du er kunde hos oss eller om du ønsker å bli det.

Ole Magnus Taule

Salgssjef