Verdien av å markedsføre salongen

Ønsker du å kunne tilby dine kunder timebestilling gjennom effektive kampanjer, men kjenner at tiden ikke strekker til? God markedsføring av salongen er tidkrevende, derfor tilbyr Fixit ferdige kampanjer til sine salongkunder, alt du trenger å gjøre er å aktivere. Morten Nordås, daglig leder for M&E Frisør er én av flere Fixit kunder som ser at salongen har positiv effekt av å delta på ferdigstilte kampanjer. Her bestiller hele 10 % av kundene time gjennom en SMS-kampanje.

Tekst: Cecilie Hagelin Nybø

Regelmessige påminnelser gjør at du får en mer lojal kundegruppe. 

Markedsføring som virker, gjort enkelt!

Gjennom Fixit får du muligheten til å melde deg på en ferdig oppsatt markedsplan med flere ulike kampanjer du kan benytte i din salong ut mot dine kunder i løpet av året. Kampanjene gjør at du slipper å bruke tid på idéutvikling og produksjon, men kan bruke tiden på det du elsker mest: å ta vare på kunden.

Vi frigjør tiden din med ferdig oppsatte SMS-er og annonser på sosiale medier som er klar til å sendes ut til dine kunder, i salongens profil. 

Å bli minnet på et besøk i salongen gir ikke bare kundene bedre rutiner, men det påvirker også salongens egne rutiner positivet med forutsigbarhet. Hos Fixit kan du trygt lene deg tilbake og få gode resultater ferdig presentert, etter alle bokens regler. 

Spar tid og penger med Fixit!

Vårt mål er å sørge for at din salong tjener mer og reduserer kostnader med Fixit sine smarte løsninger. Vår butikkdata er ikke bare komplett – den er den smarteste i bransjen!

Kontakt oss for en demonstrasjon

Les mer artikler:

 

Produkter og leverandører på ett sted

Hairport Frisør kjeden består av 19 salonger. For å holde god oversikt på tvers av sine salonger er de en aktiv bruker av Fixit Produktkatalog, som gir digital varebestilling direkte til leverandøren, digital pakkseddel for superenkelt varemottak, effektiv lagerstyring og produktkampanjer rett fra leverandøren og ut til dine kunder.

Les mer

14 tips til kostnadskutt

Finn ut hvordan du og din salong kan øke lønnsomheten og tenke smart. Her får du konkrete tips til smarte kostnadskutt og bedre likviditet for din salong.

Les mer

Moderne hjemmesider er inkludert hos Fixit

Det kan fort bli dyrt å administrere egen hjemmeside, derfor har Look At Me, i likhet med over 50% av våre kunder, tatt i bruk Fixit sin hjemmesideløsning og nettbutikk. Hjemmesiden oppdaterer seg automatisk når endringer blir gjort, blant annet til behandlinger, produkter kampanjer og ansatte. Dette gir dine kunder en god og brukervennlig oversikt av alt som tilbys av produkter og tjenester.

Les mer