En komplett løsning

Gjennom Fixit får du kasse, timeregistrering, turnusplanlegger, lønnsberegninger, dagsoppgjør, rapporter og mye mer. Alt du trenger for å drive en salong. Men butikkdatasystem er ikke nok til å gjøre din salong synlig, får flere kunder eller å øke produktsalget. Til det trenger du gode kommunikasjons- og handelsløsninger. Gjennom Fixit får du alt dette.

Program og systemer

Programvaren er spesialutviklet for frisør, hud- og velværebransjen som sparer deg for administrasjonskostnader og bidrar til økt omsetning. Vår programvare inkludere alt du trenger for effektiv salongdrift enten du jobber på kassen i salongen eller på nettet.

Les mer

Kassasystem

Vi leverer og garanterer sikker drift av alt datautstyr og maskinvare. Du får en arbeidsstasjon med en touchskjerm, elektronisk kasseskuff, kvitteringsskriver, A4 printer, strekkodeleser, betalingsterminal, driftsgaranti og teknisk support.

Les mer

Markedsføring og salg

Annonsere på Facebook og Instagram? Eller sende ut en SMS til kundene dine? Med våre markedsførings-verktøy kan du være med på allerede ferdiglagde kampanjer, eller lage dine egne.

Les mer

Timebestilling og app

Fixit er kjent for rask og enkel timebestilling. Kundene elsker å booke timer med Fixit-appen! I tillegg får du booking på din hjemmeside, på Fixit.no og selvsagt på kassen din.

Les mer