Personvernerklæring

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for tjenesten Fixit. Vitec Fixit Systemer AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn gjennom denne tjenesten. Som forbruker kan du møte Fixit gjennom bestillingsportalen .no, hjemmesiden til frisør, skjønnhets- og velvære bedrifter som bruker Fixit, bestillingsappen timebestilling eller når du besøker en frisør, skjønnhet-s og velvære bedrift som bruker Fixit som sin butikkdataløsning. Dette er alle steder den samme løsningen med navnet Fixit.

 

Besøks- og postadresse
Bradbenken 1, 5003 Bergen

 

Organisasjonsnummer
982 821 843

 

Kontaktopplysninger
Telefon 55 70 70 60
E-post: post@Fixit.no

 

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

For å kunne bestille timer hos frisør, skjønnhets og velvære bedrifter som tilbyr sine tjenester gjennom Fixit, må du registrere en brukerprofil med din e-postadresse, Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle avtalen mellom deg og salongene du eventuelt bestiller timer hos. Slik ivaretar vi både din og frisør, skjønnhets og velvære bedriftens interesser ved timebestillinger i frisør, skjønnhets og velvære bedrifter som tilbyr tjenestene sine gjennom Fixit. Videre kan personopplysninger benyttes til å sende deg kommunikasjon fra Fixit og/eller frisør, skjønnhets og velvære bedriftene du har gjort timebestillinger hos.

 

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

 

Etter personopplysningsloven har Vitec Fixit Systemer AS rollen som behandlingsansvarlig for din brukerprofil for bestilling gjennom Fixit. Dersom du bestiller time hos en tjeneste tilbyder gjennom Fixit, utleveres dine personopplysninger til frisør, skjønnhets og velvære bedriften, og den aktuelle virksomheten har rollen som behandlingsansvarlig for dine personopplysninger som registreres når du er deres kunde.

 

2. Hvilke opplysninger samles inn

Fixit behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil, som navn, e-postadresse, telefonnummer, kjønn, fødselsdato og din postadresse. Ønsker du å endre eller slette disse opplysningene gjør du det ved å logge deg inn på din profil gjennom , frisør, skjønnhets og velvære bedriftens hjemmeside eller bestillingsappen Fixit timebestilling.

 

Fixit behandler opplysninger om din kjøpshistorikk hos salonger som du har gjort timebestillinger hos via Fixit. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte ulike salonger, hvilke behandlinger og/eller produkter du kjøpte, hvilken medarbeider som utførte behandlingen og hva du betalte. Dersom en salong har et fordelsprogram, tar vi vare på opplysninger om din poengopptjening per besøk og viser en oversikt over alle bonuspoengtransaksjoner.

 

Din respons på generelle kampanjer, e-post og SMS-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

 

Fixit bruker informasjonskapsler på vårt nettsted. Les om vår bruk av informasjonskapsler her.

 

3. Hvordan bruker Fixit dine opplysninger

Fixit og salongene som tilbyr sine tjenester gjennom våre tjenester kan bruke personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår ved bruk av Fixit eller salongenes tjenester, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

 

En grunnleggende behandling er at når du gjør timebestillinger hos salonger gjennom Fixit, utleveres dine kontaktopplysninger til salongen du bestiller time hos og det registreres en brukerprofil sammen med en avtale i salongens timebok (merk at dersom du som forbruker selv har laget en bruker gjennom en av de digitale Fixit kanalene og opprettet avtalen selv vil det bare gjøres en knytning mot din profil slik at det er du som styrer din egen profil). Dette betyr og at dersom du kontakter en frisør, skjønnhets og velvære bedrift som bruker Fixit vil den du snakker med kunne knytte opp en ny avtale mot din eksisterende profil dersom du oppgir ditt fulle mobilnummer og bekrefter at det er deg. Din kjøps- og behandlingshistorikk hos eventuelle andre salonger du har et kundeforhold til via Fixit utleveres ikke.

 

Når du gjør en timebestilling i en tilbyder som tilbyr sine tjenester gjennom Fixit, en timebekreftelse på SMS og/eller e-post fra salongen du har en avtale med. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på SMS om avtalen din. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en SMS med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

 

I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil Fixit og/eller salonger du har bestilt time hos kunne sende deg tilbud og annen type dialog.

 

Dersom du sletter din brukerprofil på Fixit, er det kun dine kontaktopplysninger i Fixit som slettes. Ønsker du å slette opplysninger hos salonger du har gjort timebestillinger hos gjennom Fixit, må du ta direkte kontakt med salongen(e). Fixit og Vitec Fixit Systemer AS har ikke mulighet til å slette opplysninger på vegne av våre partnere.

 

4. Hvem deler Fixit opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer gjennom Fixit kan deles med salongene som tilbyr sine tjenester gjennom Fixit. Etter personvernloven kalles slik deling for utlevering. Når dine personopplysninger utleveres er det salongen som mottar opplysningene som er behandlingsansvarlig, og de kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

 

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere)

Det er Vitec Fixit Systemer AS som er behandlingsansvarlig for brukerprofiler og personopplysninger som registreres gjennom Fixit. Samtidig er Vitec Fixit Systemer AS også databehandler for salongene som tilbyr sine tjenester gjennom Fixit, som får personopplysninger utlevert når det gjøres timebestillinger hos dem. Andre selskaper bidrar i å behandle personopplysninger på vegne av Vitec Fixit Systemer AS, og opplysningene behandles i tråd med inngåtte databehandleravtaler.

 

Disse selskapene behandler personopplysninger på vegne av Vitec Fixit Systemer AS:

 

Vitec IT-Drift AB, Tvistevägen 47 A, 907 29 Umeå, Sweden

 

av gavekort gjennom Fixit

Dintero AS, Sandakerveien 138, 0484 Oslo, Norway
Betalingstjenester gjennom Fixit. For å lese mer om hvordan Dintero behandler dine data dersom du velger å betale gjennom Fixit og Dintero kan du se Dintero sin personvern side her:  https://www.dintero.com/legal/privacy-policy.

Swedbank AB, 105 34 Stockholm, Sweden
Underleverandør av Dintero og Fixit for å sikre mulighet for å betale med faktura eller delbetale. Du kan lese Swedbank sin personvern side her: https://www.swedbank.no/om-swedbank/personvernregler.html

Diggecard AS, Bergen.Works, Vestre Skostredet 2, 5017 Bergen, Norway
Leverer gavekort tjenester gjennom Fixit når du kjøper gavekort hos en frisør, skjønnhet og velvære bedrift som har sine tjenester gjennom Fixit. Les mer om Diggecard sin personvern erklæring her: https://diggecard.com/privacy-policy/

Cloudinary, 8-14 Meard St., London W1F 0EQ, United Kingdom
Behandler alle bilder i Fixit, så dersom du velger å laste opp et bilde til/gjennom Fixit vil dette behandles med tjenestene til Cloudinary. Du kan lese mer om Cloudinary på deres hjemmesider: https://cloudinary.com/privacy

Meta, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland
Dersom du har gitt samtykke til å motta tilbud kan Fixit eller frisør, skjønnhets og velvære bedrifter du har gitt samtykke til bruke tjenester levert av Meta for å vise deg tilbud. Her utveksles kun mobilnummer eller e-post adresser. Du kan lese mer om Meta sitt personvern her: https://www.facebook.com/privacy/policy

Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Fixit bruker Google analytics og firebase for å analysere brukeradferd dersom du har gitt samtykke til informasjonskapsler.

Hubspot, 25 First Street, 2nd Floor, Cambridge, MA 02141, USA
Dersom du har godtatt at Fixit kan kommunisere med deg eller informasjonskapsler vil vi lagre data her for hvordan kommunikasjon skal sendes ut. Les mer om Hubspot sitt personvern her: https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Hotjar Ltd. Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian's STJ 3141, Malta
En tjeneste som bygger statistikk for bruk av digitale tjenester slik at vi kan se hvilke funksjoner som ikke blir brukt eller som ikke fungerer bra og ut fra dette gjør forbedringer i brukeropplevelsen gjennom Fixit. Det utveksles kun IP adresser som slettes etter 30 dager. Les mer om Hotjar sitt personvern her. (https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/))

 

6. Endringer

Fixit kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger deg inn på Fixit.

 

7. Dine rettigheter

På egen hånd kan du redigere dine kontaktopplysninger og samtykker til kommunikasjon når du er logget inn i Fixit. Som innlogget bruker har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk og eventuelle bonuspoeng i fordelsprogram hos salonger du har bestilt time hos gjennom Fixit.

 

Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger en salong på Fixit har lagret om deg må du kontakte salongen direkte. Fixit har ikke mulighet til å utlevere denne informasjon på vegne av våre partnere.

 

Dersom du vil endre opplysninger knyttet til din Fixit-brukerprofil som du ikke selv kan endre ved innlogging på Fixit, må du ta kontakt med Fixit Kundesenter:

 

Telefon: 55 70 70 60
E-post: kundesenter@Fixit.no

 

8. Kundeservice

Har du spørsmål om din brukerprofil på Fixit eller ønsker innsyn, ta kontakt med Fixit Kundesenter:

 

Telefon: 55 70 70 60
E-post: kundesenter@Fixit.no

 

Har du spørsmål om personopplysninger som behandles av en salong du har bestilt time hos på Fixit, må du kontakte den aktuelle salongen. Kontaktopplysningene finner du ved å søke opp salongene på Fixit.

 

9. Personvernombud

Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan Fixit behandler personopplysninger kan du sende e-post til personvern@Fixit.no der du beskriver hva din henvendelse gjelder.

 

Du kan klage på hvordan Fixit behandler dine personopplysninger til Datatilsynet:

 

Telefon: 22 39 69 00
E-post: postkasse@datatilsynet.no

 

10. Bruk av analyseverktøy

Fixit bruker analyseverktøy som listet under punk 5 databehandlere. Du kan der under hver databehandler se hva vi bruker de til.

 

Sist endret 01. mars 2023.