Vi gjør deg god!

Fixit er en komplett kasse- og kommunikasjonsløsning for norske frisør- og velværesalonger. Helt siden 2001 har vi vært markedsledende, og jobbet i partnerskap med våre kunder for å oppnå et felles mål om sunn salongdrift. Vi er opptatt av å gi våre kunder et konkurransefortrinn i sitt marked, og derfor er Fixit utviklet for og med salongene! Selskapet bak merkevaren er Vitec Fixit Systemer AS, og vi er rundt 40 engasjerte medarbeidere ved vårt hovedkontor på Bryggen i Bergen.

Vårt lederteam

Våre ledere har store drømmer for Fixit, og jobber konstant med nye idéer for å hjelpe deg og din salong. Målet er å være best i bransjen, og gi deg akkurat det du trenger... og enda litt til. Møt vårt lederteam!

Les mer

Historien vår

Hvordan ble Fixit skapt og hvordan har reisen egentlig vært? Fra et lite gründerselskap til Norges største salongdata-leverandør: her kan du lese vår historie.

Les mer

Om selskapet

Fixit eies av Vitec Software Group AB, som er ledende innenfor Vertical Market Software i Norden. De utvikler og leverer standardprogrammer for ulike bransjer, og ble i juni 2019 stolt eier av tidligere Odin Systemer AS.

Les mer

Lurer du på noe?

Vi er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål, enten du er kunde hos oss eller om du ønsker å bli det.

Ole Magnus Taule

Salgssjef