Salg

Innfri salongens salgsmål med riktig verktøy. Vi har utstyret og løsningene salongen trenger for å selge behandlinger og produkter.

Du har sikket en tydelig visjon på hvordan du ønsker at salongen skal være, både utad for kunden, innad for de ansatte og resultatmessig. Det sies at det finnes mange veier til Rom, derfor har vi i Fixit peilet ut en kurs for deg med brukervennlige tjenester som hjelper deg å nå ditt mål. 

Mål og Resultat

Definer salongens mål og hva du ønsker fra den enkelte ansatte. Få en veldrevet salong med klare mål og gode resultater! Som kunde av Fixit får du tilgang til verktøy der du kan definere salg- og omsetningsmål for hver enkelt ansatt og avdelingen. Når alle målene er lagt inn henter løsningen automatisk tall fra kassen. Resutatene presenteres i nåtid med oversiktlige grafer både for den enkelte ansatte og for salongen totalt.

Effektiv turnusplanlegger

Spar tid, planlegg bedre og få full oversikt med alle nødvendige data på ett sted. Få kontroll over bemanningen i salongen, dekning av ansattyper og arbeidstimene til hver ansatt. Planlegg frem i tid og til alle anledninger ved å opprette flere turnuser per ansatt, og for flere avdelinger samtidig. Få en automatisert hverdag som øker produktiviteten.

Nøkkeltall & rapporter

Hold deg oppdatert underveis. Gjennom Fixit kan du hente ut rapporter med viktige nøkkeltall for din salong. Slik kan du se om du er i rute eller om du må endre på et fokusområde. Rapporter kan også motivere dine ansatte til å nå egne mål.

Slik kan du benytte rapporter

Øk produktsalget med egen nettbutikk

Synliggjør salongen og produktene med egen nettbutikk! Her kan kundene lære mer om produktene salongen/klinikken din tilbyr, bestille produktene på nett og hente i butikk når de ønsker eller ved neste timebesøk. En enklere handel som gjør salongbesøket mer effektivt.

Våre kunders hverdag blir mer og mer digitalisert. Det skal vi og bli. Sammen med Fixit skal vi tilby det beste av det beste til våre kunder.

Gavekort

Fixit har en komplett løsning for salg av gavekort. Vi tilbyr fysiske gavekort hvor salongen kan få sitt eget motiv på kortet, med nydelig gaveinnpakning. På Fixit Online får salongen oversikt over omsetning og bruk av gavekortene som er solgt. Les suksesshistorien om Gro som solgte gavekort for en halv million på én måned.

Les suksesshistorien

Få økt kunnskap med med gratis online kurs

For å følge den digitale reisen kan det lønne seg å kunne det grunnleggende. Kanskje litt til også om du har ansvar for en hjemmeside, sosiale medier eller kanskje en nettbutikk? Som Fixit bruker får du tilgang til e-læringskurs som gir deg god digital arbeidsflyt. Det beste av alt er at du bestemmer når, hvor, hvilket tempo og hvor mange ganger du vil repetere. Helt gratis!

Tips, råd som gir mersalg

Gjennom vår blogg og artikler på Fixit Online får du mange gode råd til hva du kan gjøre for å øke salget og motivere dine ansatte til å ville yte mer.

Les vår blogg

Har du lyst å få vite mer om hva vi tilbyr?

Få et tilbud