Økonomi

Få overskudd med god økonomisk styring  – Fixit jobber for sunn salongdrift!

Automatiser hverdagen og få kontroll på økonomien ved å bruke smarte løsninger. Vi tilbyr gode verktøy  som gir deg et godt regnskap, samt gode økonomiske råd som kan øke likviditeten til salongen.   

Regnskapsintegrasjoner 

Fixit har integrasjon mot regnskapssystemene til X-ledger, Visma Global, Mamut BS, Di Systemer, Visma BuisnessUni Micro, 24/7, Duett, Tripletex og Power Office.

Nøkkeltall og rapporter

Hold deg oppdatert på viktige nøkkeltall med rapporter fra Fixit. Er du i rute eller må endre på et fokusområde? Rapporter kan også benyttes til å motivere ansatte til å nå egne mål. Når du vet hvor de ansatte gjør det bra eller hvor de trenger rom for utvikling kan du bli en bedre støttespiller.

Se hvordan

Fixit har gjort butikken bedre, medarbeiderne bedre og jeg er blitt en bedre leder.

Lønn gjort enkelt

Vårt system er helt unikt, og gjør din lønnskjøring til en lek! Vårt mål er at du skal få en enklere hverdag og spare penger med våre systemer. Derfor regner Fixit-systemet ut lønn for dine ansatte – uavhengig om de jobber etter provisjon eller fastlønn. Du setter vilkårene, og vi tar oss av utregningen. Lønnslipper for alle ansatte havner automatisk i onlineportalen Fixit Online, så din regnskapsfører effektivt kan hente ut ferdige dokumenter. Slik sparer vi din regnskapsfører for mye tid, og du sparer penger!

Sunn salongdrift  

Som Fixit-bruker får du tilgang til flere gode løsninger som vil gjøre hverdagen i salongen mer kostnadseffektiv. Viktige funksjoner som påvirker økonomien er tilgjengelig gjennom kassen i salongen eller gjennom eget intranett på Fixit Online, et eget inspirerende styringsverktøy kun for Fixit-brukere.

Økonomiske råd

Gjennom vår blogg og på Fixit Online, finner du bransjerapporter og inspirerende artikler som setter fokus på økonomiske utfordringer.

Finn mer råd

Fixit Regnskap – forenkler hverdagen 

Én av de løsningene vi tilbyr er Fixit Regnskap, en løsning bygget på et samarbeid med SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner. Med Fixit Regnskap får du en regnskapsløsning som er enkel å bruke – utviklet og tilpasset frisør- og velværebransjen. Løsningen er integrert i Fixit, noe som gjør at den kan innhente tall fra andre løsninger og får et regnskap i nåtid. Med Fixit Regnskap automatiserer og forenkler du oppgaver som tar tid. Dette gir deg bedre oversikt over salongens økonomi, færre feil, og du unngår at noe blir glemt. Regnskap- og lønndata overføres direkte til ditt regnskap, og du blir kvitt alle de løse bilagene. Det betyr lavere kostnader, bedre oversikt og tid spart. 

Ved å benytte Fixit Regnskap får du all viktig data samlet på en forside som er oversiktlig og enkel å bruke. Med automatisk opphenting av data får du nå tall i nåtid slik at du til enhver tid har full oversikt.

Profesjonell oppfølging

SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner er et moderne, kompetent og engasjert regnskapsbyrå som er eksperter på bransjen og Fixit sine digitale løsninger. Som kunde hos SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner får du en sparringspartner og rådgiver som gir tips og råd om salongens økonomi, også frem i tid.

Les mer