Bransjerapport 2022

Hvordan har det gått i 2022?

I bransjerapporten for 2022 sammenligner vi ulike nøkkeltall i perioden 2019 til 2022, tiden før nedstengning og permitteringer, og nå med inflasjon, strømkrise og stramt arbeidsmarked. Rapporten viser også utviklingen i omsetning, resultat, antall ansatte og lønnsnivået i samme periode.

Bransjerapporten er et samarbeid mellom Fixit og Sparebank 1 SR-Bank ForretningsPartner, og nøkkeltallene er hentet fra et representativt utvalg av frisør-, kombi- og velværesalonger i Norge.

Last ned rapporten gratis i dag, og sammenlign utviklingen i bransjen med din salong.

Les mer artikler:

 

Involverer de ansatte i salongens nøkkeltall

Glød har tre nydelige salonger som alle tilbyr frisør- og velværebehandlinger. Eier, Therese Kjellvik, har bygget et faglig miljø som gir de ansatte et felleskap og eierskap ved å motivere og inkludere de ansatte i salongens nøkkeltall.

Les mer

Slik motiverer du dine ansatte til å drive mersalg!

Produktsalg er en god måte å øke omsetningen per time, men det viktigste er at dine ansatte er motivert og giret på å anbefale kundene sine produkter. Her er hvordan du kan motivere og inspirere til økt produktsalg!

Les mer

Slik får du trofaste kunder med flest mulig GDPR-samtykker!

Personvernregler under GDPR krever at du må ha tillatelse til å ta kontakt direkte med dine kunder gjennom SMS eller e-post. Vi gir deg anbefalinger og tips for å få flere samtykker fra både eksisterende og nye kunder!

Les mer