Få tusenvis av visninger med Instagram Reels!

Ikke helt komfortabel med å slenge deg på TikTok? Ikke tenk på det – Instagram Reels er en lignende funksjon, som lar deg dele korte videoer som fenger!

Tekst: Amalie Espedal

Hva er Instagram Reels? 

Instagram Reels er en funksjon i Instagram som lar deg opprette korte videoer på 15 sekunder. Du redigerer videoene enkelt inne i Instagram, og kan legge til effekter eller tekst. Du kan også legge over den musikken du ønsker, eller beholde den originale lyden i videoen din. 

Hvorfor du bør bruke Reels!

Den største fordelen med Reels-videoer er at de har høy sannsynlighet for å havne på Instagrams "Utforsk"-seksjon. Du får du ofte mye høyere visninger på Reels, og videoen din kan gå ut til hele Instagram-samfunnet! Det er derfor en perfekt måte å bli kjent på, vise fram arbeidet sitt, og få nye følgere. 

Hvordan kommer jeg i gang? 

Sjekk aller først ut funksjonen på Instagram, og tenk hvordan du selv kan filme korte snutter av arbeidet ditt for å enkelt klippe det sammen til en Reel. Videoen i toppen her er en god inspirasjonskilde! Når du er klar for å sette i gang, kan du gå inn på "Utforsk", og når du er inne på en Reel klikker du kamera-ikonet oppe til høyre. Sjekk bildene under for nøyaktig beskrivelse av hvor du finner Reels. 

OBS: Har du en privat konto, vil det bare være følgere som kan se dine Reels.