Lagerstyring

Spar mye tid og penger. Fixit tilbyr digital varebestilling, effektiv lagerstyring og topp datakvalitet.

Digital varebestilling 

I Fixit kan du gjøre alle bestillinger av varer og produkter digitalt! Vi har en egen Produktkatalog med alle de store leverandørene, der du shopper akkurat som du ville gjort i en vanlig nettbutikk. Du kan automatisk etterfylle lageret ditt, og sørge for at hyllene dine aldri er tom for bestselgerne. Når leverandørene er på besøk i salongen din, slipper de å bruke tid på å telle varer – og kan bruke mer tid på kursing!

Rabatt på varer

Når du bestiller varer digitalt, gir vi deg rabatt oppå din allerede gode avtale! Fra Premium leverandører kan du få opptil 5% teknologirabatt på alle dine ordre – og en mulighet til å spare masse penger.

Digital pakkseddel 

Vi gir deg superenkelt varemottak med digital pakkseddel: aldri mer feilscanning og blyantkryss! Når du får varer, er alt du gjør å skanne det første produktet i esken. Den elektroniske pakkseddelen blir hentet fram, og du sjekker over at antallet stemmer før du godkjenner. Vipps er varelageret ditt oppdatert!

Topp datakvalitet 

Topp datakvalitet betyr at alle produkter du selger har profesjonelle bilder, tekster og videoer på nettet! Topp datakvalitet gir deg også alltid oppdaterte priser, og tilgang til leverandørenes lagerstatus i sanntid. Slik sikrer du at dine kunder alltid får bilder og tekster som selger, når de ser på dine produkter i enten appen eller på nettet.

Smart lagerstyring 

Trenger du bedre kontroll på lageret ditt? Vi har verktøy for varetelling og registrering av svinn som gjør at du alltid har kontroll, og enkelt kan etterfylle lageret. Du kan sette minimum og maximum antall for varer du skal ha i hyllene, og mottar et varsel når det er på tide å etterfylle. Du får en automatisk ordre med alle produktene du trenger – alt du trenger å gjøre er å trykke send! 

Har du spørsmål om Fixit?

Få et tilbud