Lei av den store posen med bilag?

Vi vil at du skal slippe bilagsposen, de tjukke permene, alt ekstraarbeidet... og gir deg et regnskap der alt går automatisk! Bytt til Fixit og få en regnskapsløsning som er tilpasset bransjen og salongdrift!

Hva får jeg med et regnskap i Fixit?

Med regnskap i Fixit, får du hele ditt regnskap på ett sted. I vår løsning finner du et dashboard hvor du kan enkelt kan styre regnskapet. Fakturaer kommer automatisk inn, du kjører lønn og får oversikt over alle tall som er viktig for deg! Alle tall hentes automatisk fra kassen din, og oppdateres fortløpende.

Få oversikt over salongens omsetning

Se salongens totale omsetning eller omsetning per time. Du velger selv perioden du ønsker å måle. Du kan se hvordan omsetningen fordeler seg på behandlinger, produktsalg og annet salg.


Hva trekker mest arbeidstid?

Du får en oversikt over den totale arbeidstiden til hver ansatt og samlet for alle ansatte. Det gjør at du kan skille mellom behandlingstid, kurs, administrasjon og ledig tid.

Salongens bookinger

Et perfekt verktøy for å styre bemanning! Her ser du hvor bookingene kommer fra, og får en oversikt over forholdet mellom arbeidstid og behandlingstid.

Sykefravær

Få oversikt over korte og lange fravær, og hvilket type fravær det er. Du har tilgang til ulike fraværskoder, som f.eks. fravær relatert til korona, syk uten lønn, karantene (ikke syk med lønn) osv. 

Hvordan blir jeg kvitt bilagsposen?

Din salong har helt sikkert mobilregninger, husleie eller salong-magasiner du må betale for. Istedenfor å lage, sende eller lete etter bilag, kommer disse automatisk inn i løsningen! Støttes ikke dette hos din leverandør, tar du enkelt et bilde av fakturaen eller bilaget, og laster det opp i portalen vår Fixit Online. Alle regninger betales i Fixit Online – kjapt og enkelt. 

Rimelig og personlig oppfølging! 

Det aller beste med regnskap i Fixit, er at du får førsteklasses oppfølging fra Tveit Regnskap. Tveit er eksperter på Fixit sin regnskapsløsning, og sammen automatiserer vi mange av arbeidsoppgavene som du og ditt regnskapsbyrå i dag bruker mye tid på. Med regnskap i Fixit overføres regnskap- og lønnsdata direkte til Tveit Regnskap. Dette gir lavere kostnader for din salong!

Tveit har fokus på faglig tyngde og godt humør – og å gi salongen din tid til overs. De gleder seg til å hjelpe dere med å få det enkleste regnskapet på markedet, og bli en partner for dere i salongen. Tveit står klar for å hjelpe dere med regnskap gjennom året, og du kan lese mer om regnskapsbyrået ved å klikke her

Nysgjerrig på Fixit og vår regnskapsløsning?

Følg lenken under, og vi vil kontakte deg for en helt uforpliktende samtale. Vi gleder oss til å høre fra deg!