Nå er Maria Nila tilgjengelig i Fixit Produktkatalog!

Er du opptatt av bærekraft, tenker miljøbevisst og liker kortreiste produkter? La oss da få presentere Maria Nila! Et svenskprodusert kvalitetsprodukt for hår og hud designet for det nordiske marked, nå tilgjengelig i produktkatalogen.

Tekst: Cecilie Hagelin Nybø 

Snill skjønnhet

Maria Nila har med sine 40 år i bransjen bygget seg opp et stort utvalg av eksklusiv fargebevarende hårpleie og styling til frisørmarkedet. Produktene er utviklet og produsert i Helsingborg i Sverige og holder en høy kvalitet med nøye utvalgte og veganske ingredienser. Men, Maria Nila er mer enn bare veganske produkter. Deres verdier rundt snill skjønnhet strekker seg gjennom hele merkevaren helt fra valg av ingredienser til produktenes egenskaper og brukervennlighet, som blant annet viser deg hvordan du best nytter produktene og unngår overforbruk. Dette er produkter som ikke bare tar vare på dyrelivet, men også miljøet. Det gjør de også med sin klimakompenserte forpakning. Som et bevis på et bevisst konsept er de sertifisert av PETA, VEGAN SOCIETY, LEAPING BUNNY og PLAN VIVO. 

Helt enkelt gjennomtenkt: 

En skulle kanskje tro at et så gjennomtenkt konsept skulle ta lang tid å sette seg inn i, men slik er det altså ikke. Mari Nila er enkle produkter å forstå seg på. De er brukervennlige og har et stilrent design med forklaring rett på forsiden.  Slik kan du lett se hva for et produkt du har med å gjøre og hvordan du skal bruke det. Dette gjør det igjen enkelt å videreselge til sluttbruker. 

En komplett løsning  

Totalt tilbyr Maria Nila 54 ulike produkter. Disse fordeler seg over farger, vask, styling, såpe og duftlys – altså en komplett serie som ikke tar mye hylleplass. Her kan man også velge mellom to pakker. Enten blir man total kunde med alle produktene, eller så blir man total kunde, uten fargekur. I tillegg til produktene får man med markedsmateriell til å profilere salongen og testere som gir kundene bedre innblikk i produktene. Frisørene vil også få opplæring i produktene slik at de med trygghet kan gi kunden en god opplevelse gjennom hele besøket i salongen. 

Et inkluderende felleskap

I Maria Nila sitt hovedkontor ønskes du velkommen til en rolig men leken atmosfære som gjenspeiler merkevarens verdier: Vennlig, nysgjerrig og ærlig. Her blir du møtt med store konferanserom, Lounge med ildsted, åpent kjøkken, egen hage og selvsagt en salong fullt utstyrt med alle Maria Nila sine produkter. Her står de klar til å ønske deg velkommen og arrangerer samlinger for venner av merkevaren. 

Tenker du nå et dette er et varemerke du vil vite mer om så ta en titt på deres nettside:
https://marianila.com/no/

God inspirasjon rundt merkevaren kan også finnes på instagram:
marianilastockholm
marianilaprofessional
 

 

Slik får du tilgang til produktene

Skulle du ønske produktene til salongen gjør du som følger: Ta kontakt med Frank Rozario som er ansvarlig for merkevaren i Norge. Han vil gi deg en innføring i merkevaren og produktene. Når innføring er gjennomført vil du få tilgang til produktene i produktkatalogen. Frank kan kontaktes via tlf eller mail: +47 406 15 600 frank.rozario@marianila.com

Er du allerede kunde? Trykk her