Kerabox Påfyll er leverandør hos Fixit

Er du en av de som elsker et sunt, sterkt og glansfullt hår? Like fint og silkemykt som du ser i reklamene? Da må du se til Kerabox Påfyll, hvis eneste mål er å gi deg drømmehåret!

Tekst: Cecilie Hagelin Nybø / Bilder og video: Irina Serbulenco

En luksuriøs nisjeforhandler.

Kerabox Påfyll har ekte lidenskap for hår og skjønnhet. Med sin lange fartstid og erfaring fra skjønnhetsbransjen har de også opparbeidet seg mye kunnskap, som har utviklet seg til  spesialisering innen luksuriøse produkter for fantastiske hårbehandlinger. Behandlingene kan gjennomføres i salongen eller som vedlikehold hjemme mellom salongbesøkene.

Vi har valgt å bli en del av Fixit fordi de representerer system og struktur, egenskaper som gjenspeiler oss i Kerabox Gallery.

Hensynsfull kvalitet i produktene

Hos Kerabox Påfyll er nøye utvalgte, moderne, rene og naturlige ingredienser bevisst satt sammen slik at håret får den pleien, beskyttelsen og styrken det fortjener. Og behandlingen den starter med en overbevisning om at hodebunnen er grunnlaget for et sunt og glansfullt hår der kundens skjønnhetsreise starter. Og for en glans håret får! Wow!

Våre ultra-reparerende behandlinger har alle som mål at du skal få den fantastiske følelsen av silkemykt og glansfullt hår.

Muràn

Muràn er en kolleksjon med 5 profesjonelle serier. Produktene er bygget på en kombinasjon av tradisjon, kunst, teknologi og velvære som vil ta deg til en himmelsk dimensjon takket være aromaene av essensielle oljer og dufter av rent og uendelig hav.
Her kan du velge mellom produkter som renser, hydrerer, bygger opp og forsterker, og som gir utrolig glans og mykhet til håret.

Honma Tokyo

Honma Tokyo er et utvalg fantastiske Kreatin behandlinger med markedets korteste behandlingstid! En behandling i salongen tar bare to timer, og resultatene varer i hele 6 måneder. Behandlingen passer for alle hårtyper, påvirker ikke hårets farge og gir et velstelt, shiny og frizzfritt hår uansett hvilken fristyre du måtte ønske.

En fremoverlent leverandør og samarbeidsparner

Salonger som knytter samarbeid med Kerabox Påfyll vil få en kunnskapsrik støttespiller med på laget. Ikke bare jobber de for bedre og moderne produkter, de er også opptatt av hvordan de kan hjelpe salongen økonomisk. Derfor jobber de aktivt for tidsbesparende teknikker som salongene får opplæring i. Målet er at salongen skal kunne gi sine kunder det beste resultatet, med kortere behandlingstid, og gjøre de så fornøyd at de vender tilbake til salongen.

Alle salonger er velkommen, spesielt de som ønsker å tilby kunden en fantastisk opplevelse sammen med behandligen.

Kerabox Påfyll hos Fixit

Gjennom Fixit får salonger tilgang til Kerabox Påfyll sine produkter, helt enkelt. Vi hjelper deg gjerne i gang!

Book en presetasjon her