ICON Hairspa er premium leverandør hos Fixit!

Leter du etter en leverandør som kan gi deg alt du trenger til salongen? En som er bærekraftig og kunnskapsrik? Da bør du ta en titt på ICON, en profesjonell norsk aktør med dedikerte mennesker og faglig kompetanse.

Tekst: Cecilie Hagelin Nybø

Med over 20 år i bransjen er ICON Hairspa en ledende forhandler ut mot frisør- og velværebransjen. Selskapet er i stadig vekst og kan skilte til høy kunnskap om bransjen. I dag fører de 22 merker som tilbyr alt innen hårpleie, hårfarge, makeup og hudpleie. Med de anerkjente merkene PAHI og TAKUMI kan de også skreddersy og levere alt av inventar og møbler til salonger.

Icon er en allsidig leverandør som passer for alle salonger

Der kundene er 

ICON Hairspa ser viktigheten av å være der kundene er, slik at de kan følge de opp på best mulig måte. Når flere og flere kunder har knyttet seg til Fixit er det naturlig for dem å være tilstede som premium leverandør. Slik kan kan aktivt være den beste partneren for sine salonger og bistå effektivt for å løse utfordringer. Med lager plassert i Larvik kan de også levere raskt på bestillinger.

Vi ønsker å bidra til at salonger har en sunn økonomi og er en viktig støttende partner i alle tider

Ren og grønn fremtid

Med sin kompetanse og evne til å følge bransjens utvikling jobber de aktivt mot fremtiden. Målet er at den skal være grønn med renere produkter. Dette har de hatt i tankene, og jobbet aktivt med siden oppstarten. Merkevarene de fører er ledende, profesjonelle, rene og økologiske og et foretrukket valg av noen av de beste frisørene og stylistene i Norge. 

Vårt fokus på renere produkter i over 20 år gir oss et fortrinn på hva som vil komme de neste årene.

Icon Hairspa hos Fixit

Gjennom Fixit får salonger full tilgang til hele sortimentet til ICON Hairspa. Dette forenkler bestillingsprosessen, gir bedre oversikt og reduserer kostnader.

Book en presetasjon her