Disse tre salongene tenker kreativt under korona!

Det har blitt roligere i salongene etter nye tiltak, og nå er det viktig å få kundene tilbake på besøk. Vi har funnet tre salonger som har kjørt effektive kampanjer – kanskje du kan hente litt inspirasjon fra dem?

1. Juvelen Spa & Frisør selger gavekort med dobbel verdi!

... og dobbel verdi gjelder når gavekortene brukes i januar.

På spesielle dager som Black Friday eller nattåpent, kan kundene få dobbel verdi på sine gavekort. Kjøper de et gavekort på 1000 kroner, blir automatisk verdien 2000 hvis gavekortet brukes i januar måned! Når januar er over, får gavekortet sin opprinnelige verdi på 1000 kroner tilbake.

Juvelen Spa & Frisør forteller at tilbudet er superpopulært, og at kundene får testet behandlinger som de vanligvis ikke tar seg råd til. Ønsker du en boost i gavekort-salget, og en full timebok i januar måned, så er dette kanskje et tips for deg!

2. Royal Haircut lodder ut klippekort som gir 50%!

... på hele 8 behandlinger.

Royal Haircut har en jubileumskonkurranse som virkelig har fenget følgerne. På Instagram har konkurransen i skrivende stund 1801 kommentarer fra kunder som deltar. Premien er et klippekort som gir 50% rabatt på farge og hårklipp, hele 8 ganger! Anne Hilde hos Royal Haircut forteller at slike konkurranser er effektive:

– Generelt er slike konkurranser for å få nye, potensielle kunder til å oppdage vår Instagram-profil. Vi får stort sett alle nye kunder på grunn av den, forklarer hun.

Konkurransen er også en takk til alle kundene som har fylt opp listene etter korona-nedstenging. Og for å sikre at kundene skal føle seg trygg og informert når de kommer, har Anne Hilde informert kundene sine om smittetiltak på SMS.

– Og kundene velger å komme. Det er vi veldig glad for, forteller hun.

3. m&e har fått 29 bestillinger på én time med SMS-kampanje!

... og flere bestillinger kommer inn.

m&e er en av flere frisørsalonger som har meldt seg på SMS-kampanjen «Time til jul» som arrangeres av Fixit. Alle salongenes kunder mottar en SMS, der de blir oppfordret til å bestille en time, og blir automatisk med i trekningen av en helt ny iPhone 12 Pro.

Morten, driver av salongen m&e, har vært med på «Time til jul»-kampanjen i flere år, og forteller at en SMS er en fin påminnelse til kundene om at de må bestille time.

– Direkte kontakt med kunden er vanvittig mye verdt. Det er uten tvil det som fungerer, forklarer Morten.

m&e har også årlig kundekveld. Dette året ble arrangementet vanskelig å holde, og Morten vurderte å avlyse. Men istedenfor snudde han seg rundt, for å sikre at alle kunder skulle kunne handle trygt.

– Jeg satt meg ned og drodlet litt, og fant ut at istedenfor å tenke negativt så måtte jeg tenke enda større! Så vi tok en kundeuke istedenfor en kundekveld, der vi kjører 30% på alle produkter. Vi prøver å ta ansvar og sikre at ikke alle er inne i salongen på samme tid, avslutter Morten.

Ta en uforpliktende prat