Ditt bidrag er viktig!

Gi din støtte til flyktningskrisen i Ukraina når du bestiller din neste time. Gjennom innsamlingsaksjonen "Alltid sammen" kan du gi et valgfritt beløp som støtter Flyktninghjelpen sitt arbeid i Ukraina og landene rundt.

En stor takk fra Flyktninghjelpen!

Det er nå to år siden opptrappingen av krigen i Ukraina. På dagen to år etter har kunder gjennom norske salonger kunder bidratt med over 1,5 millioner kroner ❤️. Her kommer en personlig hilsen til dere fra Flyktninghjelpen.

Se videohilsen her

Gi din støtte til flyktningkrisen i Ukraina når du bestiller din neste time

Vi kjenner alle på at vi ønsker å hjelpe og vise solidaritet for mennesker på flukt. Sammen med norske frisør- og velværesalonger inviterer vi deg til å støtte innsamlingsaksjonen «Alltid sammen» der ditt bidrag øremerkes i sin helhet til Flyktninghjelpens humanitære arbeid i Ukraina og nabolandene. Gi din støtte når du bestiller din neste time!

Over 1,5 millioner innsamlet!

Over 2 år med krig har satt sine spor og kulde og vinter har gjort en vanskelig hverdag enda verre. Det varmer våre hjerter å se at vi har så mange fine medmennesker i vårt strakte land som bidrar, hver eneste dag til å hjelpe de på flukt fra krigen i Ukraina. Med over 57.000 bidrag har vi nå over 1,5 millioner kroner innsamlet! 

Slik kan du bidra

Bli med og støtt aksjonen «Alltid sammen» ved ditt neste salongbesøk. Ved bestilling av time gjennom appen Fixit Timebestilling, Fixit.no eller på salongens hjemmeside, får du mulighet til å gi et valgfritt beløp til aksjonen. Selve beløpet trekkes fra ditt kort eller betales kontant i salongen etter vel gjennomført behandling. Rett under finner du en oversikt over salonger i Norge som deltar i innsamlingsaksjonen.

Gjennom følgende salonger kan du gi et bidrag:

Averøy Frisørverden avd Averøy
Kristiansund Zikk Zakk
Kristiansund N Frisørverden Kr-sund

Om Flyktninghjelpen

Flyktninghjelpen er en norsk organisasjon som hjelper mennesker på flukt over hele verden. De vet hva som må gjøres, og de gjør det. Flyktninghjelpen gir blant annet mat, husly, rent vann, rettshjelp og utdanning til mennesker på flukt. De hjelper mange millioner mennesker hvert år takket være dedikerte ansatte i felt, støtten fra mennesker som deg og støtten fra partnere.   

Millioner av ukrainere flykter fra hjemmene sine, i det FN har beskrevet som potensielt «den største flyktningkrisen dette århundret». Flyktninghjelpen har gjennom sin nødhjelpsplan for arbeidet i Ukraina og nabolandene mål om å nå ut med hjelp til 800 000 personer de neste seks månedene. Din støtte er viktig og gjennom aksjonen «Alltid sammen» håper vi du blir med oss med å nå målet. Les om Flyktninghjelpen her.
 

365 dager med nødhjelp!

Det siste året har Flyktninghjelpen hjulpet over 500.000 mennesker i Ukraina og nabolandene. Les mer om hjelpen, hjelperne og de som får hjelp. Foto: Foto: Miguel Angel Gomez Candela/Flyktninghjelpen

Les mer

Ukrainere uten tilgang til humanitær hjelp har en livstruende vinter i møte

Sårbare mennesker som bor i områder utenfor myndighetenes kontroll og nær frontlinjene vil oppleve ekstrem lidelse i vinter. Mange risikerer å miste livet. Foto: Flyktninghjelpen.

Les mer

Digitalisering av humanitær bistand

Humanitær bistand blir stadig mer digital, Flyktninghjelpen leder an sammen med våre globale teknologipartnere. Men hva betyr dette egentlig? Og hvordan bruker vi dette til å gi ukrainerne en stemme?

Les mer

Flyktninghjelpen lanserer nødhjelpsplan for Ukraina

Flyktninghjelpen lanserte sin nødhjelpsplan for arbeidet i Ukraina og nabolandene de neste seks månedene og har som mål å nå ut med hjelp til 800 000 personer. Foto: Becky Abdulla.

Les mer

President Zelensky gir Ukrainas fortjenesteorden til Flyktninghjelpen

Generalsekretær Jan Egeland mottok på vegne av Flyktninghjelpen Ukrainas fortjenesteorden. Det var ambassadør Viacheslav Yatsiuk som tildelte utmerkelsen, som ble gitt for organisasjonens humanitære innsats i Ukraina siden 2014. Foto: Tiril Skarstein

Les mer

– Noen ganger må man bare synge for dem

En mor og den to år gamle datteren hennes har klart å komme seg over grensen til Polen. Mor er fortvilet, hun gråter og forteller om kaoset under flukten. Og om ektemannen som måtte bli igjen i Ukraina. Den lille jenta ser alvorlig på moren sin. Tusenvis av barn har flyktet fra Ukraina. Hvordan opplever de alt det som skjer nå? Foto: Becky Abdulla.

Les mer

Innsamlingsaksjonen er et samarbeid mellom:

Flyktninghjelpen

Flyktninghjelpen er en norsk organisasjon som hjelper mennesker på flukt over hele verden. De vet hva som må gjøres, og de gjør det. Flyktninghjelpen gir blant annet mat, husly, rent vann, rettshjelp og utdanning til mennesker på flukt. De hjelper mange millioner mennesker hvert år takket være dedikerte ansatte i felt, støtten fra mennesker som deg og støtten fra partnere.

Vitec Fixit Systemer

Fixit tilbyr komplett kasse- og kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger. Helt siden 2001 har vi vært markedsledende, og jobber i partnerskap med våre kunder for å oppnå et felles mål om sunn salongdrift. Vi er opptatt av å gi våre kunder et konkurransefortrinn i sitt marked, og derfor er Fixit utviklet for og med salongene!