Spørsmål og svar

Her finner du ofte stilte spørsmål om Fixit.no-gavekort.

Jeg vil gi et gavekort!

Vi har tre forskjellige typer gavekort.

1: Et gavekort som pakkes i fin folder, og leveres med Posten.
2: Et elektronisk gavekort som leveres på SMS. 
3: Et "Skriv ut selv"-gavekort som bare krever tilgang til en printer.

Du ser alle typer gavekort og priser på Kjøp Gavekort.

Du oppgir beløpet du ønsker å gi, og prisen på gavekortet reguleres av hvilken type gavekort du velger. 

For fysisk gavekort levert med Posten betaler du en ekstra kostnad på 35,- for gavekort, folder og frakt.

For gavekort på SMS betaler du en kostnad på 5,- for SMS-en.

For "Skriv ut selv"-gavekort betaler du ingenting. 

Alle kan få et Fixit.no-gavekort, men det må aktiveres av mottakeren med et norsk telefonnummer. Mottakeren får en verifiseringskode på SMS, så sørg for at den du gir det til har et norsk telefonnummer.


Hvorfor registrere gavekortet med SMS og mobilnummer? 

Hvis mottakeren mister sitt tapte gavekort, kan det bruke sitt mobilnummer til å logge inn og finne sitt tapte gavekort – og fremdeles bruke det! Slik er du sikker på at din gave likevel skal kunne bli brukt, dersom gavekortet mistes. 

 

Vi har tre forskjellige typer gavekort, og for gavekort levert med Posten er 4-5 virkedager.

Leveringstid for gavekort på SMS velger du helt selv. Du velger dato og tidspunkt, så ønsker du at gavekortet skal leveres på Julaften kan du definere dette.

For "Skriv ut selv"-gavekort er det ingen leveringstid – din utskrift blir tilgjengelig med en gang du har betalt for gavekortet. 

 

Minimumsgrensen er på 100 kroner, og ellers kan du gi akkurat så mye som du ønsker!

Du angrer ved å benytte deg av vårt elektroniske angreskjema, eller du kan angre ved å benytte deg av et skjema du kan skrive ut på papir og sende inn sammen med gavekortet (hvis du har bestilt gavekort som leveres med Posten). Du finner begge skjema her. 

Kjøpet kan angres 14 dager etter mottatt vare, og kortet må ikke være aktivert. 

Jeg har fått et gavekort!

Gavekortet aktiveres ved hjelp av koden på kortet og mobilnummeret ditt. Kortet kan du aktivere her.

Har du fått gavekort på SMS? Da bruker du linken i SMS-en, og havner direkte inn på aktiveringssiden. Gavekortet aktiveres ved hjelp av mobilnummer og gavekortnummer. 

Har du fått gavekort som er printet ut selv? Da bruker du gavekortnummeret som står under strekkoden, og ditt mobilnummer. 

Fixit.no-gavekortet kan brukes i over 700 frisør- og velværesalonger salonger som du finner på fixit.no. Du kan bruke kortet til å betale for alle behandlinger og produkter som salongene fører.

Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Utløpsdatoen står på folderen du mottok gavekortet i, og du får den også opp når du aktiverer ditt gavekort. 

Har du fått gavekort på SMS? Gyldighetsdato står i SMS-en. 

Har du fått gavekort som er printet ut selv? Da står gyldighet på arket. 

Vil du sjekke gyldighet underveis? Da kan du logge deg inn på Min Side og finne all informasjon under Mine Gavekort.

Din saldo kan du finne flere steder. Når du mottar gavekortet står saldoen på folderen rundt kortet, og når du aktiverer ditt Fixit.no-gavekort får du se din saldo på skjermen. Vil du sjekke din saldo underveis? Da kan du logge deg inn på Min Side med mobilnummeret du har aktivert gavekortet med, og se saldo under Mine Gavekort.

Selvsagt! Bruker du ikke hele beløpet første gang, så er resterende saldo lagret på kortet og klart til bruk under ditt neste besøk.

Vi vet at det er fort gjort å miste et gavekort, derfor har vi sikret deg mot tap! Alt du trenger å gjøre er å logge inn på Min Side på fixit.no, og finne ditt forduftede gavekort under Mine Gavekort. Her får du opp en strekkode som salongen enkelt kan scanne når du skal betale. Strekkoden kan scannes fra din mobil, nettbrett eller PC, så du trenger ikke å skrive den ut.

Har du tatt vare på folderen gavekortet kom i? Supert! Denne har også strekkoden, og er gyldig som betalingsmiddel i salongen.