Markedsføring

Gjør salongen din synlig med Fixit! Vi tilbyr gratis hjemmeside, digital markedsføring og SMS-tjeneste.

«Sammen med Fixit har vi funnet suksessoppskriften.»

Digital markedsføring

Med våre digitale markedsførings-verktøy kan du nå både nye og eksisterende kunder! Med Fixit kan salongen vise annonser på Facebook og Instagram til eksisterende kunder ved hjelp av registrerte kundedata, eller nye kunder ved hjelp av å speile gamle kunder. Du kan lage egne kampanjer og selv bestemme budsjett og periode du ønsker å annonsere. Vi har 3 ulike verktøy for annonsering, for å gi deg best mulig uttelling.

Hjemmeside

Salonger som bruker våre digitale løsninger kan få sin egen hjemmeside uten ekstra kostnad! Fixit tilbyr en moderne hjemmeside som er tilpasset små og store skjermer, der du kan redigere innhold og utseende enkelt via vår onlineportal, Fixit Online. Hjemmesiden er søkemotoroptimalisert slik at den vises i søkeresultatet når kundene leter etter deg på nettet, og sikrer din salong økt synlighet.

SMS-tjenester

Fixit tilbyr en SMS-tjeneste som gir salongene mulighet til å kommunisere med kundene sine. Salongen kan sende kundene timebekreftelser og timepåminnelser slik at kunden ikke glemmer sin time, og reduserer no-shows i salongen. Du kan også sende ut kampanjer og annen markedskommunikasjon – alt direkte fra vår portal Fixit Online. Vi lager også gøye SMS-kampanjer du kan melde deg på, der vi står for premien til kunden!

Kundeklubb

I Fixit hjelper vi deg med å lage din helt egen kundeklubb! Her kan du tilby kundene dine eksklusive medlemstilbud og opptjening av bonuspoeng. Et fordelsprogram skaper lojale kunder, og gir deg muligheten til å bry deg om og ta ekstra godt vare på de som betyr mest for din salong. 

«Vi innførte fordelsprogrammet for å gi tilbake til våre kunder og ikke minst sikre en kontinuitet for fremtiden.»

Gavekort

Vi tilbyr digitale gavekort som kan kjøpes og sendes til mottaker rett fra mobilen. Digitale gavekort kan salongen selge både i Fixit-appen og på sin egen hjemmeside, og kundene kan gjøre gavekortene personlige ved å spille inn personlige videohilsener. I tillegg forhandler Fixit fysiske gavekort med gaveesker og omslag som kan selges over disk i salongene. Til sammen blir dette en komplett gavekort-løsning for salonger med Fixit, som både er enkel å markedsføre og å selge.

Les suksesshistorien om Gro som solgte gavekort for en halv million på én måned.

Gi kunden personlig oppfølging!

Med Fixit kan du gi kunden anbefalinger av produkter og behandlinger som kan øke salongens mersalg.

Mer om kundebehandling