Økonomi

Få enklere regnskap og bedre oversikt over salongens økonomi – Fixit jobber for sunn salongdrift!

Regnskapsintegrasjoner 

Fixit har er også integrert med regnskapssystemene til X-ledger, Visma Global, Mamut BS, Di Systemer, Visma BuisnessUni Micro, 24/7, Duett, Tripletex og Power Office.

Lønn gjort enkelt

Vårt system er helt unikt, og gjør din lønnskjøring til en lek! Vårt mål er at du skal få en enklere hverdag og spare penger med våre systemer. Derfor regner Fixit-systemet ut lønn for dine ansatte – uavhengig om de jobber etter provisjon eller fastlønn. Du setter vilkårene, og vi tar oss av utregningen. Lønnslipper for alle ansatte havner automatisk i onlineportalen Fixit Online, så din regnskapsfører effektivt kan hente ut ferdige dokumenter. Slik sparer vi din regnskapsfører for mye tid, og du sparer penger!

«Fixit har gjort butikken bedre, medarbeiderne bedre og jeg er blitt en bedre leder.»

Budsjett 

Bli en coach for dine ansatte ved hjelp av våre budsjetter! På Fixit Online kan ledere sette opp budsjett for salongen og de ansatte, og bruke budsjettet til å følge opp bedriften og medarbeidernes prestasjoner innenfor ulike tidsperioder. De gode medarbeider-samtalene gjennomføres når du vet hvor de ansatte har rom for utvikling, og hvor de allerede gjør det bra. Er dine ansatte mestere på å selge varer? Og kanskje dårlig på rebooking? Budsjett og rapporter i Fixit Online hjelper deg med å analysere din salongdrift – så du kan motivere dine ansatte til å bli best. Budsjetter kan du også bruke for å utforme gøye salgskonkurranser for de ansatte, og er du en kjedesalong kan du måle deg opp mot andre salonger i din kjede! 

Alt du trenger – vi har det!

Fixit leverer en komplett pakke hvor du får alt utstyr salongen trenger for å selge behandlinger og produkter.

Mer om salg