Økonomireisen: Sett din salongdrift på dagsorden!

Vi går mot full gjenåpning og kan glede oss over en mer normal hverdag. Koronakrisen har gitt oss alle en annen hverdag, og måten vi jobber og tenker på er endret for alltid. Vi ønsker å sette økonomi og salongdrift på dagsorden med tips og råd på ulike tema innen økonomi, regnskap og drift av din salong. Her finner du artikler, bransjerapporter og invitasjon til kurs som vi håper kan hjelpe deg til en mer lønnsom salong. Velkommen til økonomireisen!


Slik får du kontroll på likviditeten!

Vi trenger nok penger til å kunne betale regningene våre og til å betale lønn for våre ansatte. Og målet for de fleste som starter en salong er vel å sitte igjen med noe overskudd som de skal kunne ta ut som utbytte på et eller annet tidspunkt. Med noen enkle grep, kan du skape en trygg og lønnsom arbeidsplass med de beste fagfolkene. Få tips på hvordan din salong kan få god kontroll og styring over likviditeten.

Les mer

Involverer de ansatte i salongens nøkkeltall

Glød Fredrikstad, Glød Lillestrøm og Amok på Tøyen er tre nydelige salonger som alle tilbyr frisør- og velværebehandlinger. Eier, Therese Kjellvik, har skapt en egen kultur i sine salonger ved å være åpen og inkluderende rundt salongens økonomi gjennom nøkkeltallsrapporter. Slik har hun bygget et faglig miljø som gir de ansatte et felleskap og eierskap som motiverer.

Les mer

Enkle grep for økt lønnsomhet i din salong

Ønsker du flere kunder til din salong, ansatte som er motiverte til å jobbe effektivt og muligheten til å investere i det beste utstyret? Med noen enkle grep, kan du skape en trygg og lønnsom arbeidsplass med de beste fagfolkene.

Les mer

14 tips til kostnadskutt

Finn ut hvordan du og din salong kan øke lønnsomheten og tenke smart. Her får du konkrete tips til smarte kostnadskutt og bedre likviditet for din salong.

Les mer

Økonomireisen er et samarbeid mellom:

Vitec Fixit Systemer

Fixit tilbyr komplett kasse- og kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger. Helt siden 2001 har vi vært markedsledende, og jobber i partnerskap med våre kunder for å oppnå et felles mål om sunn salongdrift. Vi er opptatt av å gi våre kunder et konkurransefortrinn i sitt marked, og derfor er Fixit utviklet for og med salongene!

Tveit Regnskap

Tveit Regnskap AS tilbyr tjenester innen regnskap, rådgivning, lønn og personal. Tveit tilbyr sine kunder bistand innen økonomisk analyse og gir konkrete råd til ulike tiltak for å øke lønnsomhet. Fixit sin skreddersydde regnskapsløsning for frisør- og velværesalonger er laget i samarbeid med Tveit Regnskap og Uni Economy.