Sett din salongdrift på dagsorden!

Ønsker du en mer lønnsom salong? Vi gir deg nyttige råd innen økonomi, markedsføring og drift av din salong. Du får i tillegg en egen bransjerapport med viktige nøkkeltall og utviklingen i bransjen for frisør- og velværesalonger. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi hjelper deg til en mer lønnsom salong!

Vi hjelper deg med effektiv salongdrift!

Motta tips & råd, kurs og bransjerapporter innen økonomi, markedsføring og salongdrift. Meld deg på – og få det rett i innboksen!


Øk produktsalget med egen nettbutikk!

Netthandel står nå for all vekst i varehandel i Norge, mens de fysiske butikkene opplever en nedgang. Se hvordan din salong kan oppfylle drømmer om egen nettbutikk med kampanjer og flotte tilbud til kundene dine, som er synlig mellom salongbesøkene.

Les mer i vårt nyhetsbrev

14 tips til kostnadskutt

Finn ut hvordan du og din salong kan øke lønnsomheten og tenke smart. Her får du konkrete tips til smarte kostnadskutt og bedre likviditet for din salong. Meld deg på Økonomireisen over og vi sender deg artikkelen rett i din innboks.

Les mer i vårt nyhetsbrev

Involverer de ansatte i salongens nøkkeltall

Glød Fredrikstad, Glød Lillestrøm og Amok på Tøyen er tre nydelige salonger som alle tilbyr frisør- og velværebehandlinger. Eier, Therese Kjellvik, har skapt en egen kultur i sine salonger ved å være åpen og inkluderende rundt salongens økonomi gjennom nøkkeltallsrapporter. Slik har hun bygget et faglig miljø som gir de ansatte et felleskap og eierskap som motiverer.

Les mer i vårt nyhetsbrev

Hvordan har bransjen klart seg etter pandemien?

Tveit Regnskap laget en bransjerapport for 2. tertial 2021 som tar for seg nøkkeltall for norske frisør- og velværesalonger. Målet med rapporten er å se på hvordan frisør- og velværebransjen har utviklet seg de siste årene, og hvilke økonomiske effekter nedstegningen og pandemien har hatt på bransjen.

Les mer i vårt nyhetsbrev

Slik får du kontroll på likviditeten!

Vi trenger nok penger til å kunne betale regningene våre og til å betale lønn for våre ansatte. Og målet for de fleste som starter en salong er vel å sitte igjen med noe overskudd som de skal kunne ta ut som utbytte på et eller annet tidspunkt. Med noen enkle grep, kan du skape en trygg og lønnsom arbeidsplass med de beste fagfolkene. Få tips på hvordan din salong kan få god kontroll og styring over likviditeten.

Les mer i vårt nyhetsbrev

Enkle grep for økt lønnsomhet i din salong

Ønsker du flere kunder til din salong, ansatte som er motiverte til å jobbe effektivt og muligheten til å investere i det beste utstyret? Med noen enkle grep, kan du skape en trygg og lønnsom arbeidsplass med de beste fagfolkene. Meld deg på Økonomireisen over og vi sender deg artikkelen rett i din innboks.

Les mer i vårt nyhetsbrev

Økonomireisen er et samarbeid mellom:

Vitec Fixit Systemer

Fixit tilbyr komplett kasse- og kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger. Helt siden 2001 har vi vært markedsledende, og jobber i partnerskap med våre kunder for å oppnå et felles mål om sunn salongdrift. Vi er opptatt av å gi våre kunder et konkurransefortrinn i sitt marked, og derfor er Fixit utviklet for og med salongene!

Tveit Regnskap

Tveit Regnskap AS tilbyr tjenester innen regnskap, rådgivning, lønn og personal. Tveit tilbyr sine kunder bistand innen økonomisk analyse og gir konkrete råd til ulike tiltak for å øke lønnsomhet. Fixit sin skreddersydde regnskapsløsning for frisør- og velværesalonger er laget i samarbeid med Tveit Regnskap og Uni Economy.