Pakkeløsning

I vår pakkeløsning får du alt du trenger for å drive en salong! Men utstyr er ikke nok til å gjøre din salong synlig for kundene – derfor tilbyr vi også markedsføring og skreddersydde kampanjer.

Datautstyr

Vi leverer og garanterer sikker drift av alt datautstyr. Du får en arbeidsstasjon med en touchskjerm, elektronisk kasseskuff, kvitteringsskriver, A4 printer, strekkodeleser, betalingsterminal, driftsgaranti og teknisk support.

Les mer

Programvare

Programvaren for kassen er spesialutviklet for frisør- og velværebransjen. Dette er et produkt som sparer deg for administrasjonskostnader og bidrar til økt omsetning. Her finner du blant annet kasse, kundekartotek, timebok med mer.

Les mer

Fixit Online

Fixit Online er ditt univers for både inspirasjon og digitale verktøy – som alltid er med deg via mobilen, nettbrett eller Mac/PC. Her kan du blant annet bestille varer, redigere timeboken eller redigere hjemmesiden din, og finne interessante tall og rapporter.

Les mer

Markedsføring og salg

Annonsere på Facebook og Instagram? Eller sende ut en SMS til kundene dine? Med våre markedsførings-verktøy kan du være med på allerede ferdiglagde kampanjer, eller lage dine egne.

Les mer

Timebestilling og app

Fixit er kjent for rask og enkel timebestilling. Kundene elsker å booke timer med Fixit-appen! tillegg får du booking på din hjemmeside, på Fixit.no og selvsagt på kassen din.

Les mer
Se hvor mye du kan spare med Fixit