Fixit jobber for og med bransjen

Vi tar salongene med på råd når vi utvikler Fixit. Sammen med kjente og erfarne ressurspersoner i vår bransje møtes vi flere ganger i året for å ta gode beslutninger når Fixit videreutvikles til det beste for våre kunder.

Hår-gruppen

Flesteparten av salongene som bruker Fixit er frisørsalonger. Siden oppstarten i 2001 har vi jobbet sammen med noen av Norges ledende frisørbedrifter for å gjøre Fixit til et foretrukket valg av butikkdata for bransjen. Sammen med de erfarne medlemmene i prosjektgruppen er det tatt modige beslutninger som har ført til innovasjon og videreutvikling av hvordan bransjen bruker teknologi i driften av sine virksomheter.

Helge Heggernes

Helge er innehaver og daglig leder av Saxen Frisør på Askøy. Helge har tidligere jobbet for Fixit i nesten 10 år, sist som markedssjef fram til høsten 2015.

Lars Terje Skjærveland

Lars Terje er eier og daglig leder for frisørkjeden Modern Design, med omtrent 200 ansatte fordelt på 13 salonger i Rogaland og Akershus. Han er også styremedlem i bransjeorganisasjonen NFVB.

Espen Sævold

Espen er eier og daglig leder av Visit Frisør og Hudpleie, og Frisør- og Hudpleieinstituttet i Bergen. Han er også visepresident i bransjeorganisasjonen Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB).

Helge Auster

Helge er eier og daglig leder for Auster Salong & Academy, med 12 salonger og omtrent 150 ansatte i Oslo-regionen.

Hud-gruppen

I tråd med at Fixit har økt sin satsing mot hud- og velværesalonger har det blitt etablert en prosjektgruppe med fire medlemmer fra denne bransjen. De engasjerte bedriftslederne bidrar med gode råd og innspill til hvordan Fixit bedre kan tilpasses hud- og velværesalonger, spa, medisinske klinikker og fotterapeuter med flere.

Thora Margrethe Hagen

Thora er eier og daglig leder for Klinikk Matis, som har to avdelinger i Kristiansand.

Gro Ravndal Bruarøy

Gro er innehaver og eier av salongen Topp til Tå Velvære på Bryne, i Rogaland. Topp til Tå er den eldste og største salongen i sitt område.

Tina Næss

Tina er daglig leder og deleier av Look At Me Skøyen i Oslo.

Ingrid Dybhavn

Ingrid er eier og daglig leder av Pernilles Clinique, med to avdelinger i Møre og Romsdal, mer nøyaktig i Ulsteinvik og Fosnavåg.

Vi videreutvikler konstant våre løsninger

Gode idéer blir skapt når vi jobber sammen – derfor er våre løsninger utviklet i samarbeid med bransjen.

Se hva vi tilbyr