Vi knytter sammen leverandør, salong og kunde!

Fixit hjelper salonger og produktleverandører til å samarbeide bedre. Gjennom Fixit Produktkatalog bestiller du varer på nett – direkte til leverandøren.

Enkel lagerstyring

Salongen kan spare tid med løsninger for lagerstyring: digitale pakksedler gir superenkelt varemottak, og systemet varsler når det er tid for å etterfylle varelageret.

Digital varebestilling

Flere hundre salonger bestiller nå salgs- og forbruksvarer fra sine leverandører digitalt via Fixit. Det frigjør tid til at salong og leverandør kan fokusere på produktopplæring og salgstrening, fremfor å telle produkter og fylle ut skjema.

Selgerverktøy

Leverandørene får tilgang til et eget selgerverktøy som viser salongens lagerstatus og omløp for egne produkter. Alt man trenger for å gi gode råd! Selgerne kan også sende ordreforslag direkte til salongene, som kan aktivere bestillingen med kun ett klikk.

Topp datakvalitet

For å lykkes med digitalt produktsalg til forbrukere er datakvalitet superviktig. Med Fixit får salongen profesjonelle bilder, videoer og tekster rett fra sin produktleverandør, og det betyr at salongen kan tilby netthandel i Fixit- appen og på sin hjemmeside.

Våre leverandører

Verdant

Leverandør av kvalitetsprodukter til den bevisste frisør. Hovedkontor på Askøy utenfor Bergen, og har vært Fixit premium leverandør siden 2017!

Se nettside

Fred Hamelten

Fred Hamelten er leverandør av kvalitetsprodukter for øyenbryn, hvor brukervennlighet er i fokus. Fred Hamelten har vært premium leverandør siden 2016.

Se nettside

Dermanor

Dermanor er Norges ledende leverandør til hud- og spasalonger, med hovedkontor på Billingstad utenfor Oslo. Dermanor har vært premium leverandør siden 2017.

Se nettside

Headbrands

Headbrands er nordens største frisørgrossist med hovedkontor i Sverige. De har vært premium leverandør hos Fixit siden starten i 2016.

Se nettside

Tjøstolvsen

Tjøstolvsen er importør og distributør av merkene Babor og Gewohl i Norge. Fra kontoret i Stavanger betjener Tjøstolvsen hudpleiesalonger, fotterapeauter og helseforetak i hele landet.

Se nettside

Frends

Frends er en norsk distributør til det profesjonelle hårpleiemarkedet, men en bredt sammensatt portefølje. Frends var den første leverandøren som var modige nok til å samarbeide med Fixit!

Se nettside

In Good Hands Co.

In Good Hands (tidligere Grooming) er spesialist på produkter til barbering. De tilbyr det aller beste til hår, skjegg og hud, og distribuerer i dag til over 600 forhandlere.

Se nettside

Lerpold

Lerpold AS er en norsk frisørgrossist og distributør av profesjonelle salongvarer. Lerpold har vært i bransjen siden 1998, og har sitt kontor i Bergen.

Se nettside

Tendenz

Tendenz Hårpleie AS ble startet i 1988, og er en totalleverandør av eksklusive merker og profesjonelle hårpleieprodukter.

Se nettside

Wella

Wella Company har innovative og anerkjente merkevarer i sin portefølje som Wella, System Professional, SP, Sebastian, Nioxin, Sassoon, weDo og ghd, Wella Company ble et selvstendig selskap 1. desember 2020 etter å ha vært eiet av amerikanske Coty siden 2016.

Se nettside

Samarbeide med Fixit?

Representerer du en leverandør som ønsker å samarbeide med Fixit – ikke nøl med å ta kontakt!

Tom Arne Furnes

Daglig leder