Bransjerapport 2023

Hvordan har det gått i 2023?

I bransjerapporten for 2023 sammenligner vi ulike nøkkeltall i perioden 2019 til 2023, og ser blant annet på utvikling i antall kundebesøk, fortjeneste og varesalg. Rapporten viser også utviklingen i omsetning, resultat, antall ansatte og lønnsnivået i samme periode.

Bransjerapporten er et samarbeid mellom Fixit og Sparebank 1 SR-Bank ForretningsPartner, og nøkkeltallene er hentet fra et representativt utvalg av frisør-, kombi- og velværesalonger i Norge.

Last ned rapporten gratis i dag, og sammenlign utviklingen i bransjen med din salong.

Les mer artikler:

 

Innfører Fair Pay: Kan transformere hele skjønnhets-sektoren

I en bransje hvor hver time teller, møter salonger det stadig tilbakevendende problemet med kunder som ikke møter opp til sine avtaler eller avbestiller for sent. Med et anslått årlig tap på 500 millioner kroner, er Fair Pay et viktig skritt i kampen mot å redusere antall «ikke møtt» i bransjen.

Les mer

Likviditet – det kjedelige ordet med de store konsekvensene

Likviditet handler om hvordan pengene beveger seg i et selskap. Vi trenger nok penger til å kunne betale regningene våre og til å betale lønn for våre ansatte. Og målet for de fleste som starter en salong er vel å sitte igjen med noe overskudd som de skal kunne ta ut som utbytte på et eller annet tidspunkt.

Les mer

Smart rebooking: veien til lojale kunder og økt omsetning

I en bransje der tid er penger og kundelojalitet er gull verdt, har Sørås Frisør funnet nøkkelen til suksess. Gode rutiner for rebooking har gitt dem fornøyde kunder, økt omsetning og en mer forutsigbar arbeidshverdag for de ansatte. Nå rebookes 1 av 2 kunder i salongen.

Les mer

SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner – en engasjert Partner!

I Fixit samarbeider vi med SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner, som er en moderne og innovativ samarbeidspartner. SR-Bank ForretningsPartner har fokus på at bedrifter skal lykkes bedre med de som partner – og å gi salongen din tid til overs. Vil du spare tid, penger og få førsteklasses oppfølging av et engasjerende regnskapsbyrå? Følg lenken under, og vi vil gi deg et helt uforpliktende tilbud på regnskap i Fixit!

Les mer