Bransjerapport 1. halvår 2023

Bransjestatus

Hva har skjedd hittil i år?

I bransjerapporten for 1. halvår 2023 tar vi et innblikk i trender som inflasjon, forbrukeradferd, strømpriser og nye betalingsløsninger. Vi ser på ulike nøkkeltall i perioden 2019 til 1. halvår 2023, og viser utviklingen i omsetning, resultat, antall ansatte og lønnsnivået i denne perioden.

Bransjestatus

Bransjerapporten er et samarbeid mellom Fixit og Sparebank 1 SR-Bank ForretningsPartner, og nøkkeltallene er hentet fra et representativt utvalg av frisør-, kombi- og velværesalonger i Norge.

Last ned rapporten gratis i dag, og sammenlign utviklingen i bransjen med din salong.

Les mer artikler:

 

Rapporter – 6 tips for å effektivisere salongdriften

Riktig bruk av butikkdatasystemet til salongen kan være nøkkelen til suksess i en salongdrift. Ved å hente ut rapporter fra systemet, kan du få oversikt over salongens økonomiske situasjon, effektivisere driften og forenkle oppfølgingen av de ansatte. Slik får du maks utbytte av rapportene:

Les mer

Slik motiverer du dine ansatte til å drive mersalg!

Produktsalg er en god måte å øke omsetningen per time, men det viktigste er at dine ansatte er motivert og giret på å anbefale kundene sine produkter. Her er hvordan du kan motivere og inspirere til økt produktsalg!

Les mer

Smart rebooking: veien til lojale kunder og økt omsetning

I en bransje der tid er penger og kundelojalitet er gull verdt, har Sørås Frisør funnet nøkkelen til suksess. Gode rutiner for rebooking har gitt dem fornøyde kunder, økt omsetning og en mer forutsigbar arbeidshverdag for de ansatte. Nå rebookes 1 av 2 kunder i salongen.

Les mer