Vil du ha et enklere regnskap? Få ditt regnskap i Fixit!

Regnskap skal være lekende lett og forståelig – og skal inspirere deg til sunn salongdrift. For oss i Fixit er det derfor viktig at regnskapet ditt er oversiktlig og enkelt, så du kan dykke ned i salongens tall på en måte som er skreddersydd for akkurat deg!

 

Et regnskap du forstår – rett i Fixit Online!

Ved å ha ditt regnskap i Fixit får du alt på ett sted – og førsteklasses oppfølging fra Tveit Regnskap.

  • Med regnskap i Fixit får du regnskapet rett i Fixit Online, med oversiktlige og inspirerende grafer og figurer.
  • Alle tall og informasjon overføres fra din kasse direkte til regnskapet ditt, slik at du alltid har tilgang til oppdaterte tall for salongen din!

Betal regninger og kjør lønn direkte i Fixit Online

Mobilregning, husleie eller salong-magasiner du må betale for? Med regnskap i Fixit kan du betale alle regningene i Fixit Online – kjapt og enkelt.

Spar penger på å ha ditt regnskap i Fixit

Det aller beste med å ha regnskap i Fixit, er at vi automatiserer arbeidsoppgaver som både du og ditt regnskapskontor i dag bruker mye tid på. I vår løsning overføres regnskap- og lønnsdata direkte fra Fixit til vår samarbeidspartner, Tveit Regnskap. Dette gir lavere kostnader for din salong!

Tveit Regnskap – et engasjert regnskapsbyrå!

I Fixit samarbeider vi med Tveit Regnskap, som er en moderne og innovativ samarbeidspartner. Tveit har fokus på faglig tyngde og godt humør – og å gi salongen din tid til overs. Vil du spare tid, penger og få førsteklasses oppfølging av et engasjerende regnskapsbyrå? Følg lenken under, og vi vil gi deg et helt uforpliktende tilbud på regnskap i Fixit!
 

Ta en uforpliktende prat!

Lurer du på hvordan regnskap i Fixit kan gjøre det enklere for deg? Send oss en mail eller ring oss så tar vi mer enn gjerne en uforpliktende prat med deg.

Kontakt oss