Vi lanserer Fixit.no-gavekortet!

Målet med gavekortet er å gi salonger med Fixit flere og nye kunder, og konkurrere mot sentergavekort og andre universelle gavekort.

Et Fixit.no-gavekort kan brukes i alle frisør- og velværesalonger på vår timebestillingsportal. For salongene er gavekortet et helt gebyrfritt betalingsmiddel, som gir salongen 100% av betalingen! Derfor blir gavekortet et bedre betalingsmiddel enn vanlig kortbetaling, som krever en transaksjonskostnad. I tillegg vil gavekortet trekke helt nye kunder til salongene – kunder som kanskje ellers ville fått et sentergavekort.

Det unike med Fixit.no-gavekortet er at det er det første gavekortet som er felles for frisør- og velværebransjen. Vi håper det vil gi salongene på Fixit.no et forsprang, samtidig som Fixit.no som timebestillingsportal får en enda sterkere posisjon i markedet! Og kundene? De kan få et gavekort på en opplevelse eller en forandring.

For å gjøre det enkelt for kundene kan gavekortet både sendes hjem, eller direkte til mottakeren. Kundene kan legge inn en personlig hilsen, og hvis de har dårlig tid kan de velge mellom tre forskjellige foreslåtte hilsener. Hilsenen blir trykket på en fin folder i tjukt papir, og sendes med Posten. Mottakeren får gavekortet rett i postkassen, innen 4-5 virkedager. 

Vi gleder oss over alle salongene som er med på laget, og håper Fixit.no-gavekortet vil gi salonger med Fixit flere nye besøkende og trivelige kundeopplevelser! Er du nysgjerrig på gavekortet, kan du se det i lenken under.

 

Se gavekort